Skyblock Minecraft Server – Spilserver

[ 0 ] 28. Feb, 2013 |

Skyblock Server mcign.comKoala Designs ApS har siden 11 .november 2012 udviklet og drevet en ny Minecraft multiplayer server for det internationale Minecraft publikum.

Spilserveren er forholdsvis automatiseret, dog er det tilknyttet 10 brugere der står for moderation og support af brugerne på spilserveren og vores website.

Koala Designs har stået for alt udvikling af spilserveren samt det tilknyttet website i form af en WordPress blog samt forum. Serveren kan holde op til 200 spillere online samtidig, men kører dog i lavere gear til tider for at give en mere rolig og “lag fri” oplevelse.

Vi har siden november haft 79.000 individuelle spillere komme ind forbi og spille på serveren, hvor en stor del af dem er tilbagevendende spillere.
Pga. den store popularitet er der mulighed for at tilkøbe VIP pladser så man altid kan forbinde til serveren og ikke skal vente på der bliver en plads åben.

Selve serveren er lavet lidt utraditionelt og kaldes for en Skyblock server – dvs. hver spiller bliver tildelt en lille ø, hvorfra spilleren via meget få genstande kan bygge sin ø op til at blive meget større.
Der indgår bla. butikker drevet af selve serveren, men spillerne har også mulighed for at købe/sælge genstande internt mellem hinanden. Til det har vi opbygget nogen marked områder spillerne kan tilegne sig hen af vejen.
Der er også dedikeret PvP (spiller mod spiller) områder, hvor man kan slås med de andre spillere på serveren.

Ejer du selv spillet Minecraft, kan jeg da anbefale dig at teste serveren – kig på websitet mcign.com/ eller blot forbind direkte til serveren via din Minecraft Client.

Herunder kan du se en video fra serveren, der viser et udpluk af de ting folk har bygget.

https://www.youtube.com/watch?v=_WRgP9M7j_Y

Tags: , , ,

Kategori: Blogs, Spil

Om udvikleren

Dansk webudvikler med stort kendskab til PHP, Classic ASP, JavaScript og lignende udviklingssprog. Wordpress opsætning samt optimering. Har arbejdet professionelt med udvikling til internettet siden 1998 og har været selvstændig siden 2003 i firmaet Koala Designs ApS.

Skriv en Kommentar