Minecraft Skins – Minecraft karakter udseende

[ 4 ] 16. Jun, 2011 |

Selvom jeg for tiden knokler hårdt med flytning og istandsættelse af hus, fik jeg alligevel knebet et nyt site ind som en efterfølger af mine 3 andre Minecraft sider.

Referencen: Minecraft-statistic.net/en/skins/

Denne gang er det skins/avatars der er fokus på. Alle der spiller spillet Minecraft er bevidst om at de kan skifte deres udseende inde i spillet via skins. Det er folks måde at skabe et personligt præg.

Mange vælger at benytte eksisterende skins mens andre laver deres egne – uanset hvilken form har jeg lavet en side hvor man både kan uploade nye skins og downloade eksisterende.
Siden bygger på samme script som jeg også bruger på sider som: www.anyhed.dk – Her kan man uploade den specielle png fil som ser ret mærkelig ud og så vil mit system lave billedet om til 2D udgave hvor man får en ide om hvordan det skin vil se ud inde i Minecraft spillet.

Som de 2 andre sider er princippet her også at de skins der modtager flest stemmer, vil ryge direkte på forsiden og derved være fremhævet mere til brugerne.

Spiller du selv Minecraft, håber jeg at du vil benytte siden og meget gerne uploade dit eget skin på Minecraft Skins.

Tags: , , , , ,

Kategori: Sociale Medier, Spil

Om udvikleren

Dansk webudvikler med stort kendskab til PHP, Classic ASP, JavaScript og lignende udviklingssprog. Wordpress opsætning samt optimering. Har arbejdet professionelt med udvikling til internettet siden 1998 og har været selvstændig siden 2003 i firmaet Koala Designs ApS.

Kommentarer (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Lars says:

  Sitet fungerer meget godt.. Især vote up / vote down er altid en god feature som skaber aktivitet. Logoet ser lidt hurtigt ud…

  Held og lykke med sitet! :-)

 2. Casper says:

  Det er faktisk nogle superfede skins som findes på jeres side. Godt arbejde!

 3. IngolfGamer says:

  Hej jeg har brug for hjælp med at lave et Minecraft skin nogen som kan hjælpe mig? søg på mit navn på youtube “IngolfGamer” :)

 4. Patrick says:

  Det er helt vildt hvor populært det er blevet. Skinsene ser fine ud. :-)

Skriv en Kommentar