Minecraft server & liste over spilservere

[ 5 ] 2. Apr, 2011 |

Som en hobby projekt har jeg lavet et fællesskabs side til en Minecraft server jeg har drevet siden juli 2010. Hjemmesiden er opbygget på en WordPress platform med et passende tema.

Minecraft.dk er på flere områder bundet op på en live spilserver jeg har hostet i Tyskland, hvor op til 50 personer kan spille på serveren samtidig. Udover bloggen er der lavet forum, Livemap, IRCbot, dynamiske kort med zoner, statistik på spillerne og meget mere.

Selve spillet, Minecraft er et anderledes spil end mange er vant til – For at forklare det kort er det et spil hvor du kan grave efter ressourcer og bygge ting ud af dem i en næsten uendelig verden. Du kan lave ting direkte ud af din fantasi og er derfor ofte kreative mennesker der holder af spillet.

Læs evt. mere om spillet på mit andet website hvor jeg har skrevet en anmeldelse af Minecraft. Du kan også se et par videoer der er lavet fra serveren.

Mange kender CaptainSparklez fra Youtube – Min gamle Minecraft Server var faktisk den første Minecraft server han spillede på. Herunder er et par videoer han lavede for 10+ år siden fra serveren.

Og her er et par Trailers lavet fra serveren senere hen.

På hjemmesiden er der også en specifik afdeling hvor jeg giver andre server ejere mulighed for at få markedsført deres server. Mit system checker deres server hvert 5. minut og sikre at der kun vises online Minecraft servers på listen.
Denne del af hjemmesiden er allerede blevet meget populær ude i verden og pt. trækker den alene mere end 5000 unikke besøgende om dagen.
Pga. af denne popularitet er jeg så småt begyndt på at lave et bedre system på Minecraft server list med en del flere muligheder for både server ejere og brugere der leder efter en passende server.

Tags: , , , , , ,

Kategori: Referencer, Spil

Om udvikleren

Dansk webudvikler med stort kendskab til PHP, Classic ASP, JavaScript og lignende udviklingssprog. Wordpress opsætning samt optimering. Har arbejdet professionelt med udvikling til internettet siden 1998 og har været selvstændig siden 2003 i firmaet Koala Designs ApS.

Kommentarer (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. sesedk says:

    hej, jeg vil gerne være med på din server – den er så nice

  2. Hej, hvilken slags system drives hjemmesiden af? WordPress? Men ellers utrolig flot hjemmeside.

    Mvh. Søren

Skriv en Kommentar