Outdoor Ezine ApS – Udelivs magasiner

[ 0 ] 5. Mar, 2013 |

outdoor-ezine.comKoala Designs ApS er pr. 1 januar 2013 gået sammen med Fam. Brandt Holding ApS og har i den forbindelse stiftet et nyt firma Outdoor Ezine, hvor vi i fællesskab vil opbygge og vedligeholde danske online magasiner omkring outdoor/udelivs emner, herunder jagt og fiskeri.

Samarbejdet er opstået ved at have fælles interesser og mål samt en gensidig søgen efter yderligere kompetencer til at hæve vores eget niveau. Begge parter bidrager med den aktuelle viden og knowhow vi hver især har og er sikre på at vi i fællesskab kan skabe de største online magasiner inden for de aktuelle nicher jagt og fiskeri.

Koala Designs ApS vil stå for den tekniske del i projektet, herunder opsætning, vedligeholdelse og fremtidig udvikling af servere og websites. Desuden vil Koala Designs ApS stå for meget af markedsføringen fremover.
Fam. Brandt Holding ApS har stor erfaring i projektledelse, kommunikation med internt og eksterne parter, samt leverer løbende indhold til hjemmesiderne.

Første store projekt vi kaster os ud i er at få videreudviklet et Jagt Magasin hvor brugerne er med til at drive sitet og dets indhold.
Via siden kan brugerne formidle jagt, debaterer, dele viden, dele videoer, dele billeder og meget mere.

Vi laver løbende gratis videoer i HD kvalitet om relevante jagt emner. Videoerne er lavet i høj kvalitet og der går meget arbejde forud og efter selve optagelserne. Brugerne tager dog rigtig godt imod vores mange første film og vi har mange flere i produktion.
Du kan finde vores egne produceret film på Jægernes Magasin i kategorien jagt videoer.

Et lille udvalg af de jagt videoer vi har produceret til gratis brug:

Tags: ,

Kategori: Nyheder, Wordpress

Om udvikleren

Dansk webudvikler med stort kendskab til PHP, Classic ASP, JavaScript og lignende udviklingssprog. Wordpress opsætning samt optimering. Har arbejdet professionelt med udvikling til internettet siden 1998 og har været selvstændig siden 2003 i firmaet Koala Designs ApS.

Skriv en Kommentar