Søgemaskineoptimering

Koala Designs har stor erfaring i at arbejde med søgemaskineoptimering. Denne spændende del af webudviklingen går under mange navne: SøgemaskineOptimering – Søgemaskine optimering – Search engine optimization tit forkortet SEO.

At optimere sin side til de mest brugte søgemaskiner er en uhyr effektiv kilde til daglig målrettet trafik til sin hjemmeside, og bedst af alt er, at man ikke behøver lave nogle skumle og “ulovlige” ting for at forbedre sin placering i søgemaskinerne.

Google bla. har lagt retningslinier frem til webmastere og ved at følge dem nøje kan man komme rigtig langt med sin hjemmeside.

søgemaskiner logo

Koala Designs kender alle regler, ved hvor grænserne går og hvilke optimeringstricks der har størst effekt. Tit i sådan en optimeringsproces skal der rettes op mange steder både onsite og offsite på en given side der optimeres, og her gælder det om at vide præcis hvilke elementer man skal tage fat på.
At anskaffe sig en søgemaskineekspert på sidelinien i et webprojekt kan betyde forskellen fra fiasko til succes.

Søgemaskinerne:
Når man i daglig tale snakker om søgemaskiner er det især 3 som skiller sig ud som de mest brugte. Google, Yahoo og Bing. Og for det danske marked er det overvejende Google som har værdi når vi snakker optimering til søgemaskinerne.
Derudover findes der dog en lang række mindre søgemaskiner og meta søgemaskiner.
Optimering til dem er ikke ens da de beror på forskellige ting for at vægte en side højt. Koala Designs tilbyder optimering til alle dem alle.

Forum & Debat om SøgemaskineOptimering:
Har du nogle generelle spørgsmål omkring SEO vil jeg gerne invitere dig til mit debat forum hvor der kan snakkes om alt vedr. hjemmesider på internettet, marketing, seo, søgemaskiner mv. Det er ganske gratis at deltage

Du kan desuden finde en mindre artikel omkring søgemaskineoptimering her på siden jeg har skrevet for noget tid siden. Men den er stadig gældende.
Vil du have mere information omkring Google Pagerank kan du læse denne lille guide jeg har skrevet.