Opskrifter på mad – Madblog

[ 0 ] 11. Nov, 2019 |

Mad opskriftenKoala Designs ApS har tilbage i 2006 haft en opskrifts samling online under navnet Danske Opskrifter, der var bygget på mit eget udviklet CMS (content management system) der kendes fra sider som Danske Links, Danske Blogs ol. Der gemte vi vore egne opskrifter og lod brugerne indsende deres egne opskrifter.

Referencen: Mad-opskriften.dk

I 2019 har jeg så besluttet mig for at lade det gamle system pensionerer og i stedet benytte mig af WordPress som CMS til at gemme mine opskrifter i.

Alle gamle opskrifter er blevet migreret over til WordPress og en række nye funktioner er blevet tilføjet til opskrifts samlingen.
Det gør det langt nemmere for mig at vedligeholde sitet, holde det opdateret og udbygge det med nye tidssvarende funktioner.

Med det nye system kan jeg via Microformats få flere opskrift informationer sendt direkte til Google’s søgeresultater der vil gøre det nemmere for brugere at finde lige den opskrift de søger.

Desuden er der som i det gamle site, lavet en funktion til at brugere af siden kan indsende deres egne opskrifter og tage ophav til dem.

Tags: , , ,

Kategori: Blogs, Wordpress

Om udvikleren

Dansk webudvikler med stort kendskab til PHP, Classic ASP, JavaScript og lignende udviklingssprog. Wordpress opsætning samt optimering. Har arbejdet professionelt med udvikling til internettet siden 1998 og har været selvstændig siden 2003 i firmaet Koala Designs ApS.

Skriv en Kommentar