Om Koala Designs

claus heinrichVirksomheden Koala Designs er drevet af Claus Heinrich, der til dagligt arbejder med udvikling af webtjenester i både Danmark og udland.
Grundet travlhed i det lille firma tager jeg som udgangspunkt ikke flere opgaver ind.

Koala Designs har eksisteret siden januar 2003, og har i sit forløb assisteret adskillige kunder med at få deres værdier publiceret på internettet, og med meget positiv response.

Grundlaget for at starte dette firma beror på de kompetencer jeg har opbygget siden 1997, hvor jeg startede med at bruge meget tid på at studere og udvikle software til internettet. Dertil har jeg arbejdet med søgemaskineoptimering siden 2003 og altid udviklet efter tidens “best practice”.

Min arbejdsform er projektorienteret, og tager altid udgangspunkt i aktuelle ønsker og behov. Min vidensbase er med tiden blevet så stor at jeg hurtigt og præcist kan finde de mest optimale løsninger.

Bedst af alt. Ved at være et lille firma som Koala Designs, vil man som kunde ikke banke hovedet ind i en masse standarder, regulativer og stive eksisterende systemer. Tværtimod er fleksibilitet nøgleordet her, og hver løsning der laves af Koala Designs er unikt i sit design samt underliggende programmering.

Find mig på Twitter.