Minecraft Hjælp – Q&A

[ 3 ] 11. Nov, 2019 |

minecraft hjælpI forlængelse af mine andre hjemmesider indenfor spillet Minecraft, har jeg oprettet en hjælpeside hvor både jeg og andre brugere kan hjælpe hinanden med alverdens spørgsmål og problemer der kan opstå i forbindelse med spillet samt det at drive sin egen Minecraft Server.

Referencen: Minecraft-answers.com

Siden er bygget op på et CMS der er beregnet til Q&A (Questions & Answers) – brugere kan stille spørgsmål og andre brugere give deres svar samt stemme på gode spørgsmål.

Et ret simpelt website, men ganske brugbart inden for specifikke emner.
De fleste hjemmesider kan sagtens bruge sådan en form for hjælp/support. Fejl og problemer går ofte igen fra bruger til bruger og via sådan en side kan brugerne nemt finde svaret på tidligere support.

Jeg har hjælpe siden knyttet op som min support side til min Minecraft Server Liste og spare mig for en masse tid jeg ellers bruger på at svare hver enkelt over email.

I skrivende stund er der allerede oprettet 3750 spørgsmål på hjælpesiden.

Tags: , ,

Kategori: Referencer

Om udvikleren

Dansk webudvikler med stort kendskab til PHP, Classic ASP, JavaScript og lignende udviklingssprog. Wordpress opsætning samt optimering. Har arbejdet professionelt med udvikling til internettet siden 1998 og har været selvstændig siden 2003 i firmaet Koala Designs ApS.

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Kontorhotel i København says:

  Hej, tak for indholdet. Jeg tog et godt tip fra dig!
  Det er en helt fantastisk blog.👍 Så meget nyttige oplysninger.
  Venlig hilsen,
  Charlotte

 2. bjørn Rudbeck says:

  Hej
  Jeg har købt en licens til minecraft til mit barnebarn, men ligegyldigt hvordan jeg prøver at komme på minecraft og logge på med licensnøglen kan det ikke lade sig gøre hvor hulen opretter man en profil hvor nøglen kan skrives ind, har prøvet gennem microsoft hvor man så dirigeres videre til Xbox men vi skal spille på en PC med Windows 10
  mvh Bjørn

  • Hej Bjørn,
   Jeg kender ikke umiddelbart noget til licensnøgler der sælges.
   Hvor har du købt den henne? Ville umiddelbart tænkt at sælger burde kunne guide dig.

   Jeg fandt denne guide nedenfor til prepaid cards – er måske det du søger.

   1) Opret en konto på https://account.mojang.com og log derefter ind
   2) Vælg “Redeem Prepaid Card” (hvis det nu er sådan et du har) (direkte link: https://account.mojang.com/redeem ) og tast din kode/nøgle.
   3) Vælg et navn til spilleren og download spillet.

Skriv en Kommentar