Android App til Minecraft frigivet på Android Market

[ 2 ] 21. Feb, 2012 |

I takt med udviklingen af min Minecraft Servers List, er jeg nu ved at bevæge mig mere ud på de mobile platforme end blot via den mobile webbrowser.

minecraft servers android app

Første forsøg er sket med en Android app der med tiden vil være en fast del af mit GameTracker system – er nu frigivet i sin første version og kan downloades gratis fra Android Market.

App’en giver lige nu en liste over Top servere, de nyeste servere og en mere avanceret kryds søgning. I kommende version vil der også komme interaktion den anden vej, så man kan oprette bruger og tilmelde/rette sin server.

minecraft app screenshot 1 minecraft app screenshot 4 minecraft app screenshot 3
Indtil videre går det ganske godt med antal downloads og vurderinger/kritik fra brugerne, så har ikke mistet modet til at få gjort den endnu bedre.

Der er naturligvis også planer om at rykke over til de andre platforme (iOS, Android, Blackberry, WebOS, Windows phone, Symbian), men vil lige få perfektioneret Android versionen først.

Tags: , , , , , , , ,

Kategori: Apps, Nyheder, Spil

Om udvikleren

Dansk webudvikler med stort kendskab til PHP, Classic ASP, JavaScript og lignende udviklingssprog. Wordpress opsætning samt optimering. Har arbejdet professionelt med udvikling til internettet siden 1998 og har været selvstændig siden 2003 i firmaet Koala Designs ApS.

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Kasper says:

    Det er altså smart at man kunne tjekke Minecraft servere på mobilen. Thumbs up for en god app!:)

Skriv en Kommentar