Android App til Minecraft frigivet på Android Market

[ 2 ] 21. Feb, 2012 |

I takt med udviklingen af min Minecraft Servers List, er jeg nu ved at bevæge mig mere ud på de mobile platforme end blot via den mobile webbrowser.

minecraft servers android app

Første forsøg er sket med en Android app der med tiden vil være en fast del af mit GameTracker system – er nu frigivet i sin første version og kan downloades gratis fra Android Market.

App’en giver lige nu en liste over Top servere, de nyeste servere og en mere avanceret kryds søgning. I kommende version vil der også komme interaktion den anden vej, så man kan oprette bruger og tilmelde/rette sin server.

minecraft app screenshot 1 minecraft app screenshot 4 minecraft app screenshot 3
Indtil videre går det ganske godt med antal downloads og vurderinger/kritik fra brugerne, så har ikke mistet modet til at få gjort den endnu bedre.

Der er naturligvis også planer om at rykke over til de andre platforme (iOS, Android, Blackberry, WebOS, Windows phone, Symbian), men vil lige få perfektioneret Android versionen først.

GD Star Rating
loading...
Android App til Minecraft frigivet på Android Market, 7.3 out of 10 based on 7 ratings
Giv din mening til kende og skriv meget gerne en kommentar eller hent mit RSS feed for at holde dig opdateret med nyt indhold.

Tags: , , , , , , ,

Category: Apps, Nyheder, Spil

About the Author ()

Dansk webudvikler med speciale i Wordpress opsætning samt optimering.

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Kasper says:

    Det er altså smart at man kunne tjekke Minecraft servere på mobilen. Thumbs up for en god app!:)

Leave a Reply