Hus på Landet – dokumentations blog om livet på landet

[ 0 ] 18. Jul, 2012 |

Hus på Landet er en personlig dokumentations blog om livet på landet, med husdyr, haveplanlægning, tips til dyrkning af forskellige planter og afgrøder samt andet der har relevans for haveejere.

Reference: Huspaalandet.dk

Hjemmesiden var et logisk valg for mig, da jeg selv er flyttet på landet i 2011 og i den forbindelse har fået en større interesse i at pleje og udbygge min have.  Jeg har fået mere og mere øje på at lave tingene på en bæredygtig måde og tilegne mig egenskaber i at kunne være selvforsynende med forskellige ting.

Der har siden indflytning været istandsættelse af huset jeg har dokumenteret og efterfølgende har jeg opsat drivhus, bygget kompostbeholder, højbede og forsøgt mig med at dyrke op mod 30 forskellige chili sorter.
Når jeg finder tiden opdaterer jeg med indlæg der er relevante for tiden.

Livet på landet - hus og have

Jeg er kommet i kontakt med et par flere have-nørder der gerne vil hjælpe med at skrive brugbare artikler om de oplevelser og tips de selv har fra egen have. Og i den forbindelse er jeg også åben for flere skribenter til har noget på hjertet vedr. hus og have.

Bloggen er naturligvis lavet på WordPress platformen for at have en stabil side med alle fremtidige muligheder i form af funktionalitet.

Tags: , , , ,

Kategori: Blogs, Wordpress

Om udvikleren

Dansk webudvikler med stort kendskab til PHP, Classic ASP, JavaScript og lignende udviklingssprog. Wordpress opsætning samt optimering. Har arbejdet professionelt med udvikling til internettet siden 1998 og har været selvstændig siden 2003 i firmaet Koala Designs ApS.

Skriv en Kommentar