En Hot Blog – Chilisaucer & Opskrifter

[ 0 ] 11. Nov, 2019 |

chilisauceEn af mine passioner der strækker sig over hele året er Chili – det gælder både dyrkning, forædling af planter og frø samt det at lave stærk mad ud af de dejlige frugter – herunder Chilisaucer.

Referencen: Chilisauce.dk

Når man har en masse chili frugter giver det mening at lave nogen af dem om til regulære chilisaucer. Ved at omdanne frugterne til saucer, vil du helt automatisk forlænge holdbarheden af dine chili afhængigt af konserverings metode.

For en stribe år siden begyndte jeg at skrive lidt om mine chilisaucer på en blog og har løbende delt ud af nogen af de opskrifter jeg benytter. Det er både de helt simple opskrifter på saucer og senest metoder hvor saucerne bliver fermenteret via mælkesyrebakterier – en gammel metode til at konserverer mad og fremme smagen i mad.

Hjemmesiden er bygget oven på WordPress platformen.

Yderligere har jeg en længere guide i hvordan du dyrker dine egne chiliplanter fra frø.

På billedet herunder kan man se hvor mine chilier bliver dyrket. pt. har jeg 3 drivhuse på grunden hvor vi dyrker primært chili. Dog er der også plads til et par tomat planter og agurker :)

drivhus med chili
Mit drivhus med chili planter

Tags: , , ,

Kategori: Blogs, Wordpress

Om udvikleren

Dansk webudvikler med stort kendskab til PHP, Classic ASP, JavaScript og lignende udviklingssprog. Wordpress opsætning samt optimering. Har arbejdet professionelt med udvikling til internettet siden 1998 og har været selvstændig siden 2003 i firmaet Koala Designs ApS.

Skriv en Kommentar