Danske Brands – Katalog

[ 2 ] 5. Jun, 2007 |

Dette er endnu et af mine private projekter. Et engelsk sproget indeks beregnet til de forskellige Danske Brands vi har i Danmark. Optager generelt kun sider som har en engelsk sektion på deres hjemmeside og jeg vil herved skabe endnu en indgangsvinkel for potentielle internationale kunder til at kunne finde de Danske virksomheder nemt. Inspireret af mit dk katalog Danske Links.

Kataloget er udviklet i sommeren 2007, men har ligget lidt på is til jeg fik tiden til at optimerer siden med seneste funktioner jeg har til mig katalog script.
I 2008 har jeg prioriteret siden mere og har nu både lagt flere af de store Danske Brands ind, samtidig med flere og flere bruger indsendte tilmeldinger kommer.

Som de andre referencer i min portefølje er der udført søgemaskineoptimering for dette projekt både natinalt og internationalt.

Tag et kig her hvis du ønsker at se yderligere referencer fra Koala Designs.

danske brands

Tags: , , , ,

Kategori: Kataloger

Om udvikleren

Dansk webudvikler med stort kendskab til PHP, Classic ASP, JavaScript og lignende udviklingssprog. Wordpress opsætning samt optimering. Har arbejdet professionelt med udvikling til internettet siden 1998 og har været selvstændig siden 2003 i firmaet Koala Designs ApS.

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Camilla says:

    Danske Brands katalog et godt sted at have links fra ;)

Skriv en Kommentar