Kvalitets kataloget aQualityNet.com

[ 0 ] 11. Nov, 2019 |

aqualitynet kvalitets katalogEt af mine ældre kataloger, det danske kvalitets katalog Linkfeed har jeg igennem tiden fået rigtig mange udenlandske tilmeldinger, som alle måtte slettes da netop det katalog kun er for danske hjemmesider.

Referencen: aQualityNet.com

Efter noget tid besluttede jeg mig for at oprette en tilsvarende side, hvor engelske tilmeldinger kunne få lov at blive godkendt, så længe kvaliteten var i orden på dem.

Der bliver både kigget på kvaliteten af selve hjemmesiden der tilmeldes, men også kvaliteten af selve tilmeldingen (titel, beskrivelse mv.).

I skrivende stund er der allerede over 5000 tilmeldinger i kø der venter på at blive gennemgået og godkendt på aQualityNet, hvilket viser den store interesse for netop sådanne kataloger hvor kvaliteten frem for kvantiteten er i fokus. Kun få kommer igennem nåleøjet og godkendes.

Af funktioner kan nævnes at det er bygget op over en generel WordPress installation, med forskellige custom tilrettelser (custom fields). Bla. gøres der brug af automatiske screenshots af de enkelte links der tilmeldes.
Der linkes desuden til facebook, twitter, rss feed hvis de er inkluderet i tilmeldingen.

Er der er RSS feed tilmeldt, laves desuden et automatisk udtræk af data fra tilmelderens hjemmeside og vi viser de seneste 5 indholds elementer fra deres side.

aQualityNet.com er først oprettet omkring 2009, men har i 2019 fået et nyt design og overhaling i selve koden.

Tags: , , ,

Kategori: Kataloger, Wordpress

Om udvikleren

Dansk webudvikler med stort kendskab til PHP, Classic ASP, JavaScript og lignende udviklingssprog. Wordpress opsætning samt optimering. Har arbejdet professionelt med udvikling til internettet siden 1998 og har været selvstændig siden 2003 i firmaet Koala Designs ApS.

Skriv en Kommentar