Global Weblinks – Internationalt katalog

[ 0 ] 22. Feb, 2006 |

Lidt over en måned efter jeg havde lanceret mit danske katalog – Danske Links , fik jeg også lysten til at prøve det internationale marked inden for kataloger (Directories). Kataloget Global Weblinks blev skabt d. 22 feb 2006.

Kataloget er lavet på samme skabelon Danske Links er bygget på, blot med engelsk som sprog. Selve systemet er en special tilretning af mit egetudviklet Koala CMS.

Der stilles høje krav til kvaliteten af de hjemmesider der godkendes i dette katalog. Pga. omfanget er der tilknyttet en professionel redaktør der sidder klar 24/7 til lave review og dagligt holder kataloget rent.
Derfor er dette katalog ikke gratis som mange andre, men man kan købe sig til at få vores redaktørs tid til at kontrollere samt opsætte en tilmelding perfekt.

Global Weblinks har været igennem en række opdateringer igennem tiden. Læs mere på nyheds siden.

global weblinks

Tags: , , ,

Kategori: Kataloger

Om udvikleren

Dansk webudvikler med stort kendskab til PHP, Classic ASP, JavaScript og lignende udviklingssprog. Wordpress opsætning samt optimering. Har arbejdet professionelt med udvikling til internettet siden 1998 og har været selvstændig siden 2003 i firmaet Koala Designs ApS.

Skriv en Kommentar