Danske Links – Katalog

[ 1 ] 30. Dec, 2005 |

Danskelinks.dk er et af mine dyrbare projekter hvor der har været brugt mange lange timer på at udvikle, optimerer og vedligeholde. Selve kataloget bygger på mit eget Koala CMS dog med nogle tilretninger.

Koala Designs har lavet en lang række kataloger på nettet, men Danske Links var det første og det katalog jeg udviklede samt den hjemmeside jeg uden tivvl har brugt brugt mest tid på. Især selve vedligeholdelses delen der består i gennemgang af alle de tilmeldinger jeg modtager tager tid. Jeg er uhyr grundig i mine checks for at sikre kvaliteten er helt i top. Og en af de grunde til at Danske Links har opnået den styrke og popularitet den har i dag.

Desuden laver jeg løbende gennemgang af samtlige tilmeldinger i kataloget for at sikre gamle, døde og misvisende sites fjernes. Med knap 10.000 links i kataloget vil der hele tiden være hjemmesider der ikke længere burde være i kataloget. Et sådan check laver jeg ca. 6 gange om året. Yderligere har jeg fx. automatiske scripts der fortæller mig og døde sider mv.

Danske Links har på gode dage ca. 5000 unikke besøgende der er på udkig efter spændende hjemmesider, og siden er mærket som et af de absolut bedste steder at markedsføre sit link.

danske links

Tags: , , ,

Kategori: Kataloger

Om udvikleren

Dansk webudvikler med stort kendskab til PHP, Classic ASP, JavaScript og lignende udviklingssprog. Wordpress opsætning samt optimering. Har arbejdet professionelt med udvikling til internettet siden 1998 og har været selvstændig siden 2003 i firmaet Koala Designs ApS.

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Rasser says:

    Vil bare sige mange tak for at give os muligheden for at markedsfører os online på en nem måde. Det er tydeligt at du arbejder meget med kvaliteten (har selv fået afvist et par “skod” hjemmesider jeg forsøgte at få med) — det kan jeg sgu kun have respekt for at du ikke vil optage.

    Keep up the excellent work!

Skriv en Kommentar