Snyd.dk – Snydekoder på Dansk

[ 0 ] 12. Mar, 2009 |

Snyd.dk er et domæne jeg købte i 2008 fra en bekendt der var løbet lidt sur i sitet, efter at have mistet samtlige data der var opbygget siden 1998.

Koala Designs tog sitet til sig og jeg har stille og roligt fået bygget et rigtig populært community op igen inden for snydekoder, tips, tricks, tutorials og generelt hjælp til computerspil.
Snyd.dk har på sine op til 40000 sidevisninger dagligt på sitet. Vi har modtaget ca. 13.000 kommentarer på et lille år.

Desuden har Snyd.dk er fast og frivilligt team af moderators der dagligt hjælper folk der har behov for hjælp. Uden dem ville hele denne kamp med at komme tilbage være umulig.

Systemet bygger i dag på WordPress til at vise snydekoderne og spilanmeldelserne, mens der ligger et vbulletin forum hvor alle kan gå mere i dybden med forskellige problemer og debatter.

Målet med siden er at fortsætte med at udgive snydekoder på dansk til de seneste spil der kommer på markedet og så finde de specielle koder vores brugere efterspørger i forummet.

Det er vigtigt at bemærke at Snyd.dk udelukkende hjælper med snyd til singleplayer spil. Dvs. spil hvor det kun går ud over en selv. Alle former for snyd i multiplayer spil, vil blive fjernet af vores moderators.

snyd.dk - snydekoder

GD Star Rating
loading...
Snyd.dk - Snydekoder på Dansk, 6.0 out of 10 based on 2 ratings
Giv din mening til kende og skriv meget gerne en kommentar eller hent mit RSS feed for at holde dig opdateret med nyt indhold.

Tags: , , , , , ,

Category: Blogs, Spil

About the Author ()

Dansk webudvikler med speciale i Wordpress opsætning samt optimering.

Leave a Reply