Jagtblog – Jagt & Jagtformidling

[ 3 ] 14. Feb, 2009 |

For en af mine rigtig gode venner Nikolaj, har jeg hjulpet med at få en WordPress blog op og stå. Nikolaj er en passioneret jæger og det var oplagt for ham at skrive omkring sine oplevelser via en Jagt blog. Bloggen er sprængfyldt med info til alle jagtinteresseret, alt om gode destinationer til jagtrejser, bukkejagt og generel jagtformidling.

Jeg har primært assisteret med gode råd og vejledninger og ladet Nikolaj opsætte bloggen / plugins på egen hånd og derved give ham de problemer man oplever undervejs. Han har suget til sig af viden og det har virkelig båret frugt – Nikolaj har på kort tid oprettet yderligere 2 blogs helt på egen hånd.

Give a man a fish and you feed him for a day;
Teach a man to fish and you feed him for life.

At rejse er en af de ting Nikolaj har gjort meget igennem sit liv og han har masser af flotte billeder og vidoer fra de forskellige steder i verden han har besøgt. Derfor valgte han at lave en blog omkring billige rejser rundt i verden. Tag endelig et kig forbi og se de mange spændende indlæg.

Nikolaj havde også lysten til at drive et katalog over de mange gode jagtsider der er i Danmark. Da jeg allerede driver en del kataloger på egen hånd, var det oplagt at give ham et katalog opsat i WordPress. Det blev til Jagtlinks.com.

Tags: , , ,

Kategori: Blogs, Wordpress

Om udvikleren

Dansk webudvikler med stort kendskab til PHP, Classic ASP, JavaScript og lignende udviklingssprog. Wordpress opsætning samt optimering. Har arbejdet professionelt med udvikling til internettet siden 1998 og har været selvstændig siden 2003 i firmaet Koala Designs ApS.

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Stream says:

  Fedt, jo flere gode blogs jo bedre!

 2. Henrik says:

  Enig! Fedt med flere fede blogs!

 3. Henrik says:

  Hvor tit er der opdateringer?

  Henrik

Skriv en Kommentar