Redesign af Snyd.dk – Allround opdatering

[ 3 ] 12. Mar, 2010 |

Koala Designs har i den seneste tid brugt en del kræfter på at redesigne et af de vigtige projekter KD har på det danske net: Snyd.dk – Danske koder til spil

Da Snyd.dk består af en række forskellige software løsninger, er sådan en opdatering altid lidt tricky for at opnå den ønsket effekt (at siden ser ens ud overalt mht. design, typografi, brugerprofiler mv).

Opdateringen er endnu ikke helt gennemført, men forventes færdig inden den. 19 marts 2010. Dog er responsen positiv nok efter jeg har frigivet denne nye designvej for hjemmesiden – læs mere om på forummet.

Hvis du vil læse lidt mere om selve projektet har jeg tidligere skrevet denne artikel omkring Snyd.dk referencen.

snyd.dk - snydekoder

Tags: , , , , ,

Kategori: Nyheder, Spil, Wordpress

Om udvikleren

Dansk webudvikler med stort kendskab til PHP, Classic ASP, JavaScript og lignende udviklingssprog. Wordpress opsætning samt optimering. Har arbejdet professionelt med udvikling til internettet siden 1998 og har været selvstændig siden 2003 i firmaet Koala Designs ApS.

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mads Schmidt Andersen says:

  Virkelig god hjemmeside, 100/100 :)

 2. Rosenstand says:

  Hej Claus

  Lidt sent – det ved jeg godt: Har du selv lavet det grafiske på snyd.dk?

 3. Hej Thomas,
  Det er tema kaldet GameNow fra WP Now der bruges på snyd – har så været tilretning efterfølgende, men hovedelementerne kommer derfra – og kommer i en lys og mørk udgave. Lys på snyd og mørke er på http://blog.snyd.dk

Skriv en Kommentar