aReality.dk – Augmented Reality

[ 0 ] 8. Jan, 2010 |

Af ren interesse for emnet har Koala Designs lavet et nyheds community hvor der kan indsendes nyheder omkring emnet Augmented Reality.

Jeg forventer AR bliver rigtig stort og en fast del i vores hverdag, på lige fod med en mobiltelefon. AR er et elektronisk lag mellem vores syn og det vi faktisk kigger på. Ved at forbinde dette nye lag til en computer, vil man i teorien kunne få alle de informationer op om det man kigger på. For give et eksempel alle kan forholde sig til, er synet Terminator har reelt Augmented Reality, hvor et lag fortæller forskellige informationer omkring det Arnold kigger på.

aReality.dk er opbygget i et CMS kaldet Pligg. Og tilrettet efter alle de erfaringer jeg har fået med dette CMS. Det har “ud af pakken” en masse fejl og uhensigtmæssige ting mht. SEO, men dem er jeg kommet godt uden om.

aNyhed.dk er et andet kendt system jeg har bygget op denne platform. Den er kendt af mange i IT iværksætter kredse.

areality - augmented reality

Tags: , , , ,

Kategori: Sociale Medier

Om udvikleren

Dansk webudvikler med stort kendskab til PHP, Classic ASP, JavaScript og lignende udviklingssprog. Wordpress opsætning samt optimering. Har arbejdet professionelt med udvikling til internettet siden 1998 og har været selvstændig siden 2003 i firmaet Koala Designs ApS.

Skriv en Kommentar