aNyhed – Del nyheder og historier

[ 0 ] 19. Jan, 2008 |

Dette er et dansk nyheds community Koala Designs har opsat i januar 2008 og driver på daglig basis.
Princippet er at brugerne tilføjer spændende nyheder og lader andre brugere stemme / kommenterer på nyhederne. Mange kender den internationale pendant Digg.com, og aNyhed.dk er forsøget på at gå dem i fodsporene, blot lokalt i Danmark.

anyhed 2009 3. version

aNyhed.dk er en hjemmeside i rigtig Web 2.0 stil som vi kender det. Mere eller mindre alt på siden er genereret og styret af brugerne selv. Dvs. de bestemmer udviklingen af siden og kan have siden som et samlingssted.
Flere og flere skriver egne blogs i Danmark og her er aNyhed.dk er stærkt socialt værktøj man med fordel kan benytte sig af for at tiltrække flere læsere til sin egen side.
Skriv man gode blog indlæg og tilmelder til aNyhed.dk, vil det med garanti resulterer i flere besøgende. Og er indlægget så godt at det får nok stemmer til at komme på forsiden af aNyhed.dk, vil man kunne høste en del besøgende over længere tid.

Selve systemet er bygget op omkring open source scriptet Pligg, men Koala Designs har lavet rigtig meget yderligere udvikling af scriptet da det var smæk fyldt med fejl og mangler.

Af design/funktioner kan nævnes:

  • Omprogrammering af samtlige sider for at tage sig bedre ud overfor søgemaskinerne.
  • Udvikling af unikke kategorier hvor nyheder kan placeres i.
  • Tilknytning af blog for nemmere at give relevante informationer videre til brugerne. Oprettet i samme skabelon som aNyhed.
  • Udvikling af aNyhed FireFox Plugin for nemt at kunne tilføje nye nyheder til siden. Benyttes af brugerne.
  • Udvikling af Stem Knap, brugere frit kan benytte på deres egen hjemmeside. Knappen vil “live” fortælle antal stemmer ens nyhed har modtaget, og du kan stemme direkte fra personens egen blog via eet klik.
  • Viderudvikling af aNyhed Stem knappen så man kan sammensætte sine egne farver.
  • Valideret til både IE og Mozilla
  • Teknologier brugt: PHP, JavaScript, XML, AJAX, Database: MySQL

stem knap generator anyhed 

Søgemaskineoptimering udført:

Koala Designs laver også løbende søgemaskineoptimering for aNyhed.dk og har ved 1. Pagerank opdatering fået oparbejdet en PageRank 4. Derved vil der nu være noget reel gevinst for brugere at komme på forsiden da de vil modtage direkte links derfra.

Relevante Links:

Design versioner:

Tags: , , , ,

Kategori: Sociale Medier

Om udvikleren

Dansk webudvikler med stort kendskab til PHP, Classic ASP, JavaScript og lignende udviklingssprog. Wordpress opsætning samt optimering. Har arbejdet professionelt med udvikling til internettet siden 1998 og har været selvstændig siden 2003 i firmaet Koala Designs ApS.

Skriv en Kommentar